Onze feestzaal

Liefdesgeluk vieren tijdens een trouwreceptie, of uw jubileum- of themafeest organiseren? Grandcafé de Egel biedt u de perfecte locatie!

Onze feestzaal biedt diverse mogelijkheden voor complete feesten, partijen en bijzondere gelegenheden. Ook voor condoleances kunt u bij ons terecht. Onze zaal is gemakkelijk aan te passen naar de geschikte ruimte en indeling voor de grootte van uw gezelschap. Onze feestzalen hebben een eigen ingang los van ons Grandcafé, aparte toiletruimtes en een lift.
Dankzij alle mogelijkheden en de flexibele inzet van alle medewerkers, is uw evenement bij ons in goede handen.

Onze hoogste prioriteit is dat uw feest, partij of gelegenheid een bijzonder moment is waar u zeer tevreden op terug kunt kijken. Onze buffetten, koffietafels, lunches, borrel en overige services maken wij graag op maat naar de wens van onze gasten.
Aangezien wij graag ieder feest op maat aanpassen, kunt u de prijzen niet terugvinden op onze website. Bent u benieuwd naar alles wat wij voor u kunnen betekenen? 

Meer weten?

Neemt u voor meer informatie contact met ons op. 

Wilt u eerst even komen kijken? Geen probleem als u even een afspraak met ons maakt dan geven wij u graag een rondleiding door de verschillende ruimtes. Wij ontvangen u graag in Grandcafé de Egel!